Πολιτική Επιστροφών


Πολιτική επιστροφών

…………………………………………………………………..

 

Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε σε περίπτωση:

ελαττωματικού προιόντος ή λανθασμένης αποστολής,

μέσα σε είκοσι (20) ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος. 

Παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας  για να κανονίσουμε την επιστροφή, την αντικατάσταση του προιόντος ή  την πλήρη επιστροφή χρημάτων.

(Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εάν δεν έχετε λάβει απάντηση εντός 14 ημερών.)

 

Επικοινωνία ……………………………………

Καμία επιστροφή δεν γίνεται δεκτή, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση και εντολή από την εταιρία μας

Οι επιστροφές θα πρέπει να γίνονται αποκλειστικά με την μεταφορική εταιρεία ή την courier που η εταιρία μας συνεργάζεται.

Η εταιρία θα εκδόσει πιστωτικό δελτίο σε διάστημα ενός μηνός από την ημερομηνία έκδοσης του δελτίου αποστολής που θα συνοδεύει την επιστροφή, και θα αποστέλλεται στον πελάτη ταχυδρομικώς.

 

Για να γίνει επιστροφή των προιοντων και αντικατάσταση τους ή επιστροφή χρημάτων, θα πρέπει αυτά να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση δηλαδή  στην πρωτότυπη συσκευασία με όλες τις σημάνσεις στην συσκευασία όπως ετικέτες, barcodes κ.λ.π. η συσκευασία θα πρέπει να είναι απαραβίαστη χωρίς σχισίματα και θα  συνοδεύεται από την απόδειξη ή το τιμολόγιο της αγοράς τους και τυχόν εγχειρίδια χρήσης. Επίσης να είναι προφυλαγμένα σε ξεχωριστή συσκευασία κατά την μεταφορά προς εμάς.

 

 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την αποδοχή της Εμπορικής μας πολιτικής που διασφαλίζει την ομαλή διεξαγωγή της συνεργασίας μας.